طراحی سایت وردپرس

طراحی سایت و بهینه سازی برای موتورهای جستجوگر‌ ( سئو سایت )

طراحی سایت وردپرس

۴ بازديد

طراحی سایت وردپرس : شاید در مرحله اول کمی دشوار به نظر برسد خصوصا اگر قبلاً چنین کاری را انجام نداده باشید. خوشبختانه، یکی از بهترین چیزها در مورد طراحی سایت وردپرس این است که بسیار کاربر پسند است. تقریباً هر کسی می تواند آن را انجام دهد!

طراحی سایت با وردپرس

طراحی سایت وردپرس

طراحی سایت وردپرس

در حالی که بخش فنی طراحی سایت وردپرس پیچیده نیست، دانستن اینکه چه چیزی در وب‌سایت خود قرار دهید و چگونه کار کند تا برای شما مفید باشد. اما قبل از اینکه درباره مراحل طراحی سایت وردپرس صحبت کنیم ، توضیح دهیم که وردپرس چیست و چه مزایایی دارد.

وب سایت وردپرس چیست؟

وردپرس یک CMS  (سیستم مدیریت محتوا) رایگان و منبع باز است که به زبان PHP نوشته شده و پایگاه داده MySQL/MariaDB دارد. به عبارت ساده تر ، وردپرس یک پلت فرم رایگان و باز ، سازنده وب سایت است که در آن می توانید وب سایت های ساده و آسانی را برای مشاغل و وبلاگ های خود ایجاد کنید. روش های دیگری برای طراحی وب سایت وجود دارد، اما وردپرس همیشه محبوب ترین و پرکاربردترین پلت فرم منبع باز برای ایجاد وب سایت ها بوده است.

مزایای طراحی سایت وردپرس

اگرچه وردپرس ابتدا به عنوان یک پلتفرم برای وبلاگ نویسی و انتشارات مرتبط طراحی شد، اما اکنون پلتفرمی است که یک سوم کل سایت های اینترنتی بر روی آن قرار دارند. و دلیل آن این است که وردپرس برای صاحبان وب سایت مزایای زیادی دارد.

انعطاف پذیری و سازگاری

تقریباً می توانید هر کاری را در وردپرس انجام دهید و سایت کسب و کارهای زیادی را از مشاغل کوچک گرفته تا فروشگاه های تجارت الکترونیک پیاده سازی کنید. هر کاری که انتخاب کنید، وردپرس با آن سازگار خواهد بود.

کاربر پسند

یک سایت وردپرسی می‌تواند در عرض چند دقیقه راه‌اندازی شود، حتی اگر تخصص فنی نداشته باشید. تنها چیزی که نیاز دارید یک نام دامنه و یک حساب میزبانی وب است.

تم ها و پلاگین ها

در حالی که وردپرس طیف گسترده ای از گزینه ها را در ظاهر و عملکرد سایت به شما ارائه می دهند، افزونه ها عملکردهای تخصصی هستند که نیازهای خاص وب سایت شما را برآورده می کنند، مانند سبد خرید، فرم های تماس، گالری ها و موارد دیگر.

طراحی سایت با وردپرس1

طراحی سایت وردپرس1

رتبه بالا در گوگل

از آنجایی که سایت های وردپرس از نظر تعداد بسیار عالی هستند و به طور منظم محتوا را به روز می کنند، شامل افزونه ها و ابزارهای مختلفی هستند که به شما کمک می کند محتوای برنامه ریزی شده و بهینه سازی شده ایجاد کنید. آنها اغلب از وب سایت هایی که در وردپرس ساخته نشده اند رتبه بالاتری دارند. جدا از این مزایا، مردم دلایل بیشتری برای انتخاب وردپرس وجود دارد، از جمله این واقعیت که سایت‌های وردپرس ریسپانسیو هستند و در موبایل ها نیز عملکرد خوبی دارند، یک وبلاگ داخلی دارند و خدمات عالی به مشتریان ارائه می‌دهند.

تفاوت WordPress.org و WordPress.com

مردم اغلب به اشتباه معتقدند که .org و .com یک چیز هستند اما اینطور نیست. WordPress.org زمانی است که سایت خود را روی وردپرس میزبانی می‌کنید، به این معنی که آزادی کاملی در تغییر و سفارشی‌سازی طراحی سایت دارید، توصیه می‌شود. هنگام میزبانی سایت خود می توانید سفارشی ترین سازنده وب سایت را دریافت کنید. از طرف دیگر WordPress.com زمانی است که WordPress.com از وب سایت شما، از جمله میزبانی و مراقبت می کند. به این ترتیب آزادی کمتری در طراحی سایت وردپرس خود خواهید داشت.

نحوه طراحی سایت وردپرس

ده مرحله آسان برای شروع کار در وردپرس وجود دارد. در زیر ما تمامی این مراحل را توضیح داده ایم تا بتوانید با کمک آنها سایت خود را طراحی کنید.

مرحله 1: سایت خود را تعریف کنید.

قبل از انجام هر کاری در مورد وردپرس، باید جایگاه خود را انتخاب کنید. تلاش برای طراحی سایت وردپرس در مورد کاری که 10000 بار انجام شده است، مفید نخواهد بود. اگر سایت وردپرس شما برای یک کسب و کار جدید است، مطمئن شوید که موضوعی را انتخاب کرده اید که واقعاً به آن علاقه دارید.

مرحله 2: نام دامنه را انتخاب کنید.

نام دامنه شما باید مستقیماً به جایگاهی که در مرحله 1 انتخاب کرده اید مربوط باشد، و باید نامی باشد که به خاطر سپردن آن برای کاربران آسان باشد که هرگز آن را فراموش نکنند. انجام برخی تحقیقات کلمات کلیدی نیز می تواند مفید باشد. نام دامنه خود را انتخاب کرده اید، اما .com پر شده است؟ .net یا .co را امتحان کنید.

طراحی سایت با وردپرس2

طراحی سایت وردپرس2

مرحله 3: میزبانی وب را دریافت کنید.

قدم بعدی شما این است که یک میزبان وب قابل اعتماد برای مدیریت سایت خود پیدا کنید. پشتیبانی مشتری چند زبانه ما از طریق چت، ایمیل و تلفن در دسترس است. ما همچنین یک پایگاه دانش گسترده داریم. میزبانی وب اشتراکی در اکثر موارد خوب خواهد بود و در بین کاربران وردپرس بسیار محبوب است. در زیر درباره انواع میزبانی وب بیشتر بدانید.

  • هاست اشتراکی

طراحی سایت وردپرس : هاست اشتراکی ابتدایی ترین نوع میزبانی وب است. مانند اجاره خانه با یک یا چند هم اتاقی است. در مورد میزبانی وب، تعداد اشتراک‌گذاران به چند هزار نفر می‌رسد. وقتی هاست اشتراکی خریداری می کنید، دامنه کسب و کار شما روی سرور و تمام وب سایت هایی که میزبانی مشابه شما را به اشتراک گذاشته اند، قرار می گیرد.

مهمترین مزیت هاست اشتراکی هزینه است. از آنجایی که همان سرویس میزبانی وب به هزاران طرف ارائه می شود، هزینه سرور تقسیم می شود و ارائه دهندگان خدمات می توانند نرخ های بسیار مقرون به صرفه ای ارائه دهند. ثانیا، میزبانی مشترک بسیار آسان و ساده است.

  • میزبانی VPS

طراحی سایت وردپرس : در حالی که هاست اشتراکی مانند اجاره یک آپارتمان با هم اتاقی ها است، میزبانی VPS بیشتر شبیه اجاره یک واحد در یک ساختمان آپارتمانی است. میزبانی VPS به دلیل مزایای متعددی که دارد، از جمله قابلیت اطمینان، تخصیص بهتر و یکنواخت منابع، انعطاف پذیری و توانایی افزایش تعداد منابع در دسترس شما، بسیار مطلوب تر از هاست اشتراکی است. میزبانی VPS بسته به ارائه دهنده میزبانی وب، می تواند بسیار گرانتر از میزبانی مشترک باشد.

  • هاست اختصاصی

هاست اختصاصی معمولا توسط شرکت های بزرگ با چندین وب سایت انتخاب می شود. در هاست اختصاصی شما سرور مجزا دارید و از تمام مزایای آن بهره مند می شوید. هیچ خطر امنیتی و آزادی کامل سفارشی سازی وجود ندارد. اگر در این کار تازه کار هستید، میزبانی اختصاصی برای شما مناسب نیست. قیمت بالای این هاست ارزش آن را ندارد مگر اینکه دانش قابل توجهی داشته باشید. همچنین یک خرابی امنیتی جزئی در سرور شما می‌تواند به کل سرور، از جمله تمام وب‌سایت و اطلاعات شما آسیب برساند.

مرحله 4: وردپرس را نصب کنید.

هنگامی که میزبان وب و نام دامنه خود را پیدا کردید، زمان نصب وردپرس و راه اندازی فرا رسیده است. در HostPapa، نصب وردپرس فوق العاده آسان است و فقط چند دقیقه طول می کشد.

مرحله 5: قالب وردپرس خود را انتخاب کنید.

طراحی سایت وردپرس : در مرحله بعد، باید در مورد موضوع طراحی سایت وردپرس خود تصمیم بگیرید. هزاران هزار تم در دسترس است. هنگام انتخاب موضوع، سعی کنید اطمینان حاصل کنید که هم برای موضوع سایت و هم برای چیدمان و محتوایی که قصد انتشار آن را دارید ، منطقی باشد. در میان انتخاب‌های تم وردپرس ممتاز، مجموعه‌ای از گزینه‌های آماده برای موضوعات مختلف را خواهید یافت. اینها شامل تجارت، خدمات، زیبایی، مد، عکاسی، آموزش، غذا و بسیاری موارد دیگر است. هر یک از آنها می توانند به پایگاهی عالی برای سایتی تبدیل شوند که همیشه آرزویش را داشته اید.

مرحله 6: افزونه های وردپرس را نصب کنید.

افزونه وردپرس برنامه ای است که به زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده است که ویژگی ها یا خدمات خاصی را به طراحی سایت وردپرس اضافه می کند. افزونه‌های وردپرس سفارشی‌سازی و انعطاف‌پذیری زیادی را برای سایت وردپرس شما و همچنین ویژگی‌ها و ابزارهای ارزشمندی را برای بازدیدکنندگان شما فراهم می‌کنند.

مرحله 7: صفحات مدیریتی خود را تکمیل کنید.

صفحات مهم شامل صفحه تماس، صفحه درباره ما، حریم خصوصی و غیره است. قبل از اینکه روی افزودن محتوا به سایت خود تمرکز کنید، باید این موارد را در نظر بگیرید. این صفحات از شما و بازدیدکنندگان سایت شما محافظت می کنند.

مرحله 8: سایت وردپرس خود را منتشر کنید.

بعد از اینکه صفحات اداری مهم را منتشر کردید، وقت آن است که شروع به اضافه کردن محتوای جالب کنید. باید مطمئن شوید که محتوای باکیفیت زیادی برای خوانندگان خود قرار می‌دهید. صفحات خود را از نظر بصری غنی کنید و علاوه بر آن، اضافه کردن منظم محتوای جدید را در اولویت قرار دهید. اگر وبلاگ نویسی می کنید، حداقل یک تصویر به هر پست اضافه کنید. این نه تنها به خوانندگان شما چیزی برای اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی می دهد، بلکه محتوای شما را جذاب تر می کند. اضافه کردن محتوا به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه به شما کمک می کند در مسیر درست قرار بگیرید.

مرحله 9: بازاریابی را فراموش نکنید!

بازاریابی سایت جدید شما یک تلاش دوجانبه است. مطمئن شوید که صفحات شما دارای کلمات کلیدی مرتبط در عنوان، توضیحات و متن بدنه هستند. زمانی را برای تبلیغ سایت خود اختصاص دهید. گزینه های رایگان شامل استفاده از تالارهای گفتگوی سایت های رسانه های اجتماعی و ارسال ایمیل به یک خبرنامه معمولی است.

مرحله 10: از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

محتوای شما با ارزش ترین دارایی شماست، پس حتما از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید! برای وبلاگ شما، این به این معنی است که در صورت خرابی از محتوای خود نسخه پشتیبان تهیه کنید، بنابراین نیازی به شروع دوباره ندارید. اگر از پست‌ها، پلاگین‌ها و پیوندهای وابسته نسخه پشتیبان تهیه نکنید، ممکن است کمی طول بکشد تا دوباره روی پای خود بنشینید. اگر زمان لازم برای تهیه نسخه پشتیبان از سایت خود را ندارید، میزبان وب شما باید یک جایگزین ارائه دهد.

طراحی سایت با وردپرس3

طراحی سایت وردپرس3

چرا به طراحی سایت وردپرس نیاز دارید؟

وردپرس تعدادی قالب از پیش ساخته شده ارائه می دهد که کاربران می توانند بر اساس نیاز خود از بین آنها انتخاب کنند. این یک پلتفرم منبع باز است و در نتیجه می توانید هم قالب های رایگان و هم قالب های پولی را روی آن بیابید. وردپرس مزایا و معایبی دارد که باید هنگام انتخاب قالب خود در نظر بگیرید:

  1. هزینه

اگر یک وب سایت مقرون به صرفه بزرگترین نیاز شماست، طراحی سایت وردپرس بهترین گزینه برای شماست. این پلتفرم قالب‌هایی را با قیمت‌های متفاوتی ارائه می‌دهد و تضمین می‌کند که همیشه می‌توانید با بودجه خود یکی را پیدا کنید. علاوه بر این، از آنجایی که به هیچ کار دستی نیاز ندارد، می‌توانید از پرداخت هزینه به طراح و توسعه‌دهنده وب‌سایت نیز اجتناب کنید.

  1. تطبیق پذیری

وردپرس قالب هایی را ارائه می دهد که به طور خاص برای تعدادی از بخش ها طراحی شده اند. بسته به اینکه برند شما در کدام بخش قرار می گیرد، می توانید از بین تجارت الکترونیک، وبلاگ ها و قالب های مجله انتخاب کنید.

 

  1. تنوع افزونه ها

یک وب سایت برای عملکرد خوب به چیزی بیش از یک طراحی خوب نیاز دارد. از جمله موارد دیگر، باید برای سئو، بهینه سازی موبایل، پاسخگو و سریع باشد. معمولاً برای اطمینان از وجود همه این عوامل به منابع اختصاصی در شرکت خود نیاز دارید. با این حال، وردپرس مجموعه ای از افزونه ها را ارائه می دهد که می توانند همین عملکردها را انجام دهند. با استفاده از آنها می توانید در مدت زمان کوتاه و با منابع محدود یک وب سایت با کارایی بالا بسازید.

  1. قابلیت های محدود

این یکی از بزرگترین معایب وردپرس است. اگر وب‌سایت شما به چندین ویژگی سفارشی یا طرح‌بندی منحصربه‌فرد نیاز دارد، ممکن است تحقق این امر با وردپرس چالش برانگیز باشد. در حالی که در وردپرس بخشی برای سفارشی‌سازی وجود دارد، ولی برای اعمال ایده هاای خود محدودیت دارید. شما همچنین به یک توسعه دهنده نیاز دارید که این تغییرات را انجام دهد، که می تواند هزینه توسعه وب سایت شما را افزایش دهد.

  1. خطر نقص امنیتی

یکی دیگر از معایب وردپرس عدم وجود امنیت است. مانند هر پلتفرم متصل به هم، وردپرس نیز می تواند مستعد تهدیدات امنیتی باشد. در حالی که این پلتفرم مرتباً ویژگی‌های امنیتی خود را ارتقا می‌دهد، همیشه این احتمال وجود دارد که حمله به پلتفرم بتواند بر تمام وب‌سایت‌های میزبانی شده در آن تأثیر بگذارد. اگر وب سایت شما با اطلاعات حساس سروکار دارد، توسعه آن در وردپرس ممکن است یک تصمیم خطرناک باشد.

مزایای ساخت سایت وردپرسی

طراحی وب سایت با وردپرس مزایا و معایب خاص خود را دارد که در اینجا به چند مورد از آنها اشاره میکنیم:

  1. کاربر پسند است

برای مدیریت وب سایت خود لازم نیست در فناوری اطلاعات مهارت کافی داشته باشید. هیچ مهارت کدنویسی لازم نیست. این CMS به مدیران اجازه می‌دهد محتوای جدید را آپلود کنند، قسمت پشتی (back-end) آن را نظارت کنند و صفحات را به راحتی اضافه کنند. ویژگی‌های ساده مانند کشیدن و رها کردن، ویرایش و نگهداری را آسان می‌کند.

 

  1. پلاگین ها

تاکنون بیش از 45000 پلاگین وجود دارد. چه بخواهید عملکرد وب سایت را تجزیه و تحلیل کنید یا سئو سایت را تقویت کنید، یک افزونه برای شما وجود دارد. صاحبان وب سایت می توانند این عناصر را بدون کدنویسی اضافه کنند.

  1. SEO-Friendly

سئو به کسب و کارها کمک می کند تا به بالای نتایج جستجوی گوگل برسند. برخی از صاحبان وب سایت با ایجاد توضیحات و برچسب های متا موثر مشکل دارند. وردپرس این کار را آسان می کند. همچنین به تعیین دقیق ترین کلمات و عباراتی که ممکن است به عنوان کلیدواژه عمل کنند، کمک می کند. به شما نشان می دهد که چگونه پلتفرم خود را برای عموم قابل مشاهده تر کنید.

  1. حالت ریسپانسیو

اکثر قالب ها و طرح های وردپرس واکنش گرا هستند که این سیستم را برای دسترسی به موبایل ایده آل می کند. اکثر مصرف کنندگان اینترنت را با استفاده از دستگاه های قابل حمل خود مرور می کنند، بنابراین بهینه سازی برای UX بسیار مهم است. با وردپرس، شرکت شما نیازی به سرمایه گذاری در یک وب سایت جداگانه نخواهد داشت.

  1. منبع باز بودن

منبع باز بودن این CMS به این معنی است که نیازی به شروع کدنویسی از ابتدا نیست. توسعه دهندگان می توانند از کد آماده استفاده، اصلاح، مطالعه و اشتراک گذاری کنند. مجوز GPLv2 بسیاری از تم ها و افزونه ها را رایگان می کند.

طراحی سایت با وردپرس4

طراحی سایت وردپرس4

سخن آخر

اگر دانش زیادی در زمینه طراحی وب ندارید، طراحی سایت وردپرس میتواند قدم خوبی برای شروع باشد. برای آموزش و یا سفارش طراحی سایت وردپرس خود می توانید باکارشناسان ما در افرند وب ما تماس بگیرید.

منبع : افرند وب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.